glavna

За живите се съди по отношението им към техните мъртви!

Траурна агенция "Хадес" има дългогодишен опит в цялостната организация на погребения, погребални обреди и кремации.

Денонощно на телефон +359 885 58 94 86

За нас

Ние от траурна агенция “Хадес” град Търговище имаме дългогодишен опит в цялостната организация на погребения, погребални обреди и кремации.

Нашата цел е да сме винаги на разположение, за да Ви подкрепим в трудните моменти. Работим 24 часа 7 дни в седмицата. Винаги разполагаме с дежурен екип, който бързо и адекватно ще се отзове на Вашето обаждане.

Стремим се да Ви предоставяме не само най-качествената услуга, но и емоционална подкрепа. Затова разполагаме с висококвалифицирани служители, които бързо ще разберат от какво се нуждаете и ще Ви го осигурят. Без значение дали става въпрос за осигуряването на медицинско лице, което да потвърди смъртта, специализиран транспорт или цялостна организация на погребението.

Ние НЕ сме тук, за да се възползваме от Вашата болка, а за да Ви подкрепим. Затова не виждаме себе си като търговци, а като съветници и приятели, които ще отнемат от Вашия товар.

Ние ще Ви изслушаме и ще Ви дадем съвети, с който ще получите най-доброто.
Запознати сме с всички подробности относно цялостната организация на погребения. Винаги Ви даваме най-важната информация, спестявайки Ви подробностите, които са наше задължение.

Поддържаме високи стандарти и ценности. За нас е от значение всеки един елемент – от чистотата на превозните ни средства до грижите за починалия. Отнасяме се както към Вас, така и към него с уважение и почит.

Държим да получите качествена услуга. Опелото се извършва съобразно родния език на покойника и неговото вероизповедание.
Доверете ни се, а ние ще се погрижим да изпратите подобаващо близките си в последния им път!

Контакти

Денонощни траурни услуги

Телефон: +359 885 58 94 86

Адрес: ж.к. Запад 1 блок 4, 7700 град Търговище

Translate »